Sammen med bedrifter skaper vi forandring i Dr Kongo

Alle bedrifter som samarbeider med oss for å nå målene våre i Dr kongo får ta del i fordelspakka som lanserers sommeren 2021. Det skal lønne seg å støtte en god sak! Bli bedriftspartner

Vi satser på helse

Dr Kongo har et innbyggertall på over 80 millioner mennesker som trenger helsehjelp på alt i fra Hiv/aids, malaria, ebola og covid 19. Millioner av mennesker får ikke den hjelpen de trenger, og hver eneste dag dør et eller flere barn på grunn av manglende ressurser som vaksiner. Vi ønsker å forsterke helsevesenet, og det gjør vi ved å gi direkte livreddende støtte til sentrale aktører innenfor helsesektoren - som nobelpris vinneren Dr. Dennis Mukwege. Og vi lykkes, takket være bedrifter som deg.

Vi satser på utdanning

De aller fleste skoler i Dr Kongo er slitte og gamle stråhus, og kun en liten andel av alle skolene har bøker og annet skoleutstyr. Vi mener at utdanning er en menneskerett, derfor samarbeider vi med kongolesiske myndigheter for å bidra til at barna får en verdig utdanning. Vi er helt team av organisasjoner som brenner for dette prosjektet, og vi vil lykkes - takket være bedrifter som deg.

Vi satser på entreprenørskap

De aller fleste menneskene i Dr Kongo lever under ekstrem fattigdom, og sannheten er alt for mange barn mister livet som følge av underernæring. Vårt matprodusent prosjekt gir kvinner fra de fattigste husholdningene en gylden mulighet til å forsørge seg selv og familien ved å produsere sin egen mat.