Bli frivillig!

Meld deg som frivillig her

For å bli aktiv som frivillig i Et Tryggere Liv må du delta på et informasjonsmøte. Sammen finner vi ut hva som passer deg som person best slik at du også kan bidra til å skape forandring i Dr Kongo. Du vil motta informasjon om planlagte møter per e-post.

Delta på vervekampanjer

Et Tryggere Liv arrangerer en variasjon av vervekampanjer hvor målet er å skrive opp privatpersoner og bedrifter til å donere til våre saker i Dr kongo. Dette passer for deg som er glad i å snakke med mennesker eller for deg som ønsker å utvikle deg selv på en aktiv sosial arena sammen med hyggelige kolleger. Vi gjør alt fra å stå på stand i gatene, til å delta på eventer som musikkfestivaler hvor vi verver bidragsytere til vår sak. Alle aktive frivillige får gratis drikke, mat, festivalpass og medlemskap i vår unike fordelspakke som lanseres sommeren 2021.

Ta del i planlegging og administrasjon

Er du student eller planlegger et studium innenfor økonomi og administrasjon, juss eller lignende? Og ønsker du et verdifullt kompetansehevende engasjement før du starter din karriere i arbeidslivet? Vi tilbyr studenter som planlegger studie innenfor administrasjon og ledelse, økonomi og administrasjon og lignende utdanninger, en mulighet til å ta del i vårt arbeid ved å bidra med administrativt arbeid som økonomi, regnskap, logistikk og ledelse.

Bli nettaktivist

Ønske du å være med å gjøre en forskjell for verdens fattigste land med dine kunnskaper på sosiale medier og internett? Vi trenger deg som kan bidra til å øke bevissthet om vårt arbeid i Norge ved å dele informasjon, engasjere nærmiljø og bidra til vekst i organisasjonen. Delta på våre informasjonsmøter, ta del i vårt sosiale engasjement og bli en del av Et Tryggere Liv familien.