Om oss

Om Et tryggere liv

Et tryggere liv er en norsk organisasjon som arbeider globalt for å bekjempe bekjempe fattigdom, forhindre unødvendige liv tapt, og for å gi mennesker mulighet til en tryggere fremtid i et tryggere samfunn.

Et tryggere liv startet reisen i januar 2017, og har siden den tid etablert et viktig nettverk av samarbeidspartnere og organisasjoner som arbeider mot samme mål som oss - skape forandring i Dr Kongo. Vår bakgrunn fra humanitært arbeid globalt, og ikke minst pengeinnsamling til veldedighets-prosjekter, gjør at vi tørr å si - Vi er en liten organisasjon, med store mål.

Vår strategi for å lykkes er å fokusere på 1 land og 3 prosjekter til en hver tid - Utdanning, helse og entreprenørskap. Vi samarbeider med flere organisasjoner, kirkemenigheter og statlige institusjoner i Dr Kongo for å nå våre mål.

Vi lykkes takket være våre støttespillere

Et tryggere liv er drevet av en gruppe mennesker med lang erfaring innenfor humanitært arbeid i Norge og globalt. Vi er politisk og statlig uavhengig, og vi mottar ikke statsstøtte. Det betyr at alt vårt utviklingsarbeid er 100% drevet frem av bedrifts-partnere og private mennesker som deg.

Vi gir oss ikke med arbeidet før vi har skapt bærekraftig økonomisk utvikling, forsterket helsevesen og utdanningsmuligheter for mennesker og lokalsamfunn i landet vi kjemper for.